Noticies

Noticies

Notícies
 
Notícies 2
18-12-2016

Bones festes

L'equip de Mooring us desitja molt bones festes.

Notícies
 
Notícies 2
06-06-2016

El vaixell més gran del món, Harmony of the seas

Mooring, coincidint amb el quart aniversari, s'encarrega de l'amarratge de l'Harmony of the seas, el vaixell més gran del món que ha aixecat gran expectació a la ciutat de Barcelona. 

Tots els vaixells de Royal Caribbean són amarrats por Mooring quan arriben a Barcelona. En aquest cas té capacitat per a gairebé 7.000 pasatgers i 2.000 persones de tripulació. Va arribar a Barcelona el diumenge 5 de juny i tindrà a Barcelona el seu port base.

https://www.youtube.com/watch?v=OJVwWi9s4z4

http://www.lavanguardia.com/local/barcelona/20160605/402299836543/barcelona-acoge-crucero-mas-grande-mundo.html

https://www.diariodelpuerto.com/ver/108315/barcelona-da-la-bienvenida-al-harmony-of-the-seas.html

Notícies
 
Notícies 2
29-03-2016

Mooring Cinc

MOORING & PORT SERVICES ja disposa de la nova embarcació MOORING CINC, destinada a l'amarratge. La construcció i el disseny han estat confiats a l'enginyeria SYM–Muelle de Levante, Barcelona, tal como vàrem anunciar fa uns mesos.

Aquesta nova embarcació manifesta l'experiència en l'amarratge que Mooring ha anat consolidant des de l'inici de la seva activitat. També ha procurat adaptar la nova embarcació a les exigències de la feina per dur a terme dia a dia.

Notícies
 
Notícies 2
 
Notícies 3
21-03-2016

Seatrade Cruise Global

A Fort Lauderdale, Estats Units, Mooring, del 13 al 16 de març, ha presentat lels serveis d'amarratge que aquesta companyia ofereix a les navieres de creuers. 

A Seatrade Cruise Global han fet reunions amb diverses companyies.

Seatrade Cruise Global ofereix productes i serveis de la indústria dels creuers.

Després de 27 anys a Miami, aquest 2016 s'ha estrenat a Fort Lauderdale, amb l'objectiu d'ampliar el nombre d'expositors i ampliar l'àrea de negoci.

http://www.seatradecruiseglobal.com/

13-12-2015

Bon any 2016

Bon Nadal i bon Any 2016

 

nadala

Notícies
07-12-2015

Mooring Cinc

MOORING & PORT SERVICES, properament, disposarà de la nova embarcació Mooring CINC, destinada a l'amarratge. La construcció i el disseny han estat confiats a l'enginyineria SYM-Moll de Llevant, Barcelona.

Amb aquesta nova embarcació es manifesta l'experiència en l'amarratge que Mooring ha anat consolidant des dels seus inicis en aquesta activitat, sempre procurant adaptar la nova embarcació a les exigències del treball a dur a terme.

Notícies
 
Notícies 2
 
Notícies 3
24-05-2015

Allure of the Seas

Allure of the Seas ha arribat a Barcelona aquest mes de maig. Des de la nostra ciutat farà diversos creuers i itineraris, fins a un total de 27 entrades i sortides.

Allure of the Seas és el vaixell de creuers més gran del món i es calcula que traslladarà més de 300.0000 passatgers per visitar la nostra ciutat fins al mes d'octubre. 

Notícies
18-03-2015

Miami 2015

L'equip de Mooring, representat per Ignacio Berruezo i Juan Madrid, ha viatjat a Miami per participar en la Fira de creuers més gran del món.

Notícies
15-12-2014

Bon Nadal i feliç 2015!

L'equip de Mooring us desitja molt bones festes.

Notícies
 
Notícies 2
29-09-2014

Oasis of the Seas

Oasis or de Seas, el creuer més gran del món, ha estat a Barcelona. La companyia Royal Caribean confia a Mooring els amarratges i desamarratges dels seus vaixells. En aquest cas, han estat les 3 escales dels dies 13, 18 i 23 de setembre. Molt conegut gràcies al ressò que se n'han fet els mitjans de comunicació, la seva imatge expressa sobradament la magnitud.

Amb una eslora de 361 metres i un tonatge brut de  225.282 tons, aviat compartirà protagonisme amb el seu bessó, Allure of the Seas, que té previstes 27 escales a Barcelona el 2015. 

Notícies
 
Notícies 2
14-07-2014

Segon aniversari de Mooring

Mooring & Port Services, celebra el seu segon aniversari amb la consolidació del seu projecte amb una cuota de mercat del voltant del 50% i en un equilibri estable.

Ignacio Berruezo, Conseller Delegat de la societat, opina que: "aquesta fase ha estat molt dura, ja que el nostre competidor, que tenia el monopoli durant tants anys, no ho ha posat gens fàcil, però el sector ha mostrat un gran suport a la nostra iniciativa, perquè en general mostrava un cert cansament de la situació anterior i una voluntat ferma d'avançar cap a un mercat obert".

Els clients han mostrat un suport incondicional en aquesta fase de consolidació, que volem agrair especialment. Però hem trobat a faltar una col.laboració més gran per part de l'Autoritat Portuària en els temes econòmics, ja que no han ajudat molt amb les actualitzacions de les tarifes, malgrat que esperem que aquesta situació també millori en el futur.

Mooring ha posat en el mercat un nou concepte de qualitat i d'eficiència que ha aconseguit la plena satisfacció dels clients i dels organismes portuaris amb els quals col.laborem.

Durant aquests dos anys hem dut a terme amb èxit més de 15.000 operacions d'amarratge i desamarratge en el Port de Barcelona.

Ara toca esperar que la crisi marxi i que les grans inversions que s'han fet tant per les empreses privades com per l'Autoritat Portuària comencin a donar fruits.

En aquest context, Mooring ha mostrar la seva desisicó de continuar invertint i de posar en marxa altres projectes en el sector. Actualment, l'empresa compta amb 67 treballadors i esperem celebrar amb ells i amb els nostres clients molts més anys de treballs i èxits.

 

Notícies
18-06-2014

Mooring fa 2 anys

Aquest mes de juny, concretament el dia 4, celebrem el segon any d'activitat a Mooring. Desitgem compartir amb els nostres clients i amics aquesta data. A través de la nostra web, us enviem un missatge d'agraïment a la vostra confiança i suport.

Notícies
 
Notícies 2
25-02-2014

Mooring amarra SCCL America

Des del mes de febrer Mooring amarra CSCL America, el nostre primer vaixell de l'armador CHINA SHIPPING LINE.

Notícies
17-02-2014

Un treball singular

El passat dimeces 12 de febrer Comando Actualidad de RTVE va triar la Mireia, amarradora de Mooring, per representar l'ofici d'amarradora al programa dedicat a Trabajos singulares.

El reportatge mostra l'especialitat d'aquesta feina i el mèrit de ser la precursora entre les dones: l'única d'entre 700 amarradors homes a Espanya.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/comando-actualidad/

Notícies
26-01-2014

De nou, un any més

Comencem el 2014 amb grans il.lusions i projectes. Desitgem poder compartir amb tots els nostres clients i col.laboradors moltes experiències, per aprendre cada dia més i consolidar la nostra professió.

Notícies
18-12-2013

Bon Nadal

L'equip de Mooring us desitja bones festes.

Notícies
22-10-2013

Emprendedores

El 9 d'octubre l'activitat de Mooring va ser seleccionada per a la Secció Emprendedores de La Vanguardia.

http://www.lavanguardia.com/economia/emprendedores/20131009/54388655536/mooring-rompe-monopolio-amarre-puerto-barcelona.html

Notícies
03-09-2013

Donem a conèixer la nostra professió

El dimarts 9 de juliol, la Vanguardia va reservar una pàgina en color, a la secció Economia, a l'activitat que du a terme Mooring: claus de la professió, implicació en l'activitat econòmic de la ciutat i una entrevista al seu Conseller Delegat, Ignacio Berruezo.

El PDF mostra el resultat. Us convidem a llegir-lo.

Notícies
22-07-2013

I Cursa Port de Barcelona

Cursa nocturna i nova. Dos amarradors de Mooring van participar el 22 de juny en aquesta cursa nocturna, de 10 km. Francesc Foixench i Antoni Vila van completar el recorregut representant l'empresa i van fer un gran paper. Més de 2.000 participants van poder gaudir d'una activitat lúdica i esportiva en l'entorn del Port de Barcelona. Felicitats!

Smile

Podeu veure'n fotografies a:

Cursa del port de Barcelona

Notícies
05-06-2013

Reunió amb José Llorca

El dimarts 4 de juny el president de Puertos del Estado, José Llorca, va rebre Ignacio Berruezo i Juan Madrid, President i Director Comercial de Mooring & Port Services.

Durant la reunió, es va poder comentar al màxim responsable d'aquest organisme les inquietuds, expectatives i el model de negoci que representem a Barcelona i els plans de futur de la nostra companyia d'amarratge.

La visita a Puertos del Estado va coincidir amb el nostre primer aniversari (vam iniciar operacions a les 00.00 h del dia 4 de juny de 2012) i ja s'han fet 7.000 maniobres al Port de Barcelona.

El viatge a Madrid es va convertir en una interessant jornada de treball.

Notícies
09-05-2013

Bateigs de Mooring Dos i Cuatro

Ahir, dimecres 8 de maig, serà recordat a Mooring. Clients, amics, personal, autoritats i mitjans de comunicació van participar en un emotiu i radiant esdeveniment, on convivien la solmenitat i la celebració.

Mooring Dos i Mooring Cuatro van ser batejades seguint el ritual marítim en un escenari on la màxima autoritat portuària, Sixte Cambra, juntament amb les dues madrines, Núria Burguera, i Mònica Quintana, el diaca del Port de Barcelona i els directius de Mooring, Ignacio Berruezo i Juan Madrid. Dues ampolles de cava, després d'impactar als vaixells, van arrancar els aplaudiments del públic.

A continuació l'autorcar va traslladar els convidats a la base operativa de Mooring, on es va fer un petit esmorzar per poder disposar d'un espai de networking y celebrar el primer any de servei de l'empresa. Amb aquesta festa, Mooring ha volgut agrair els seus clients, col.laboradors i al Port de Barcelona la confiança que ens han donat durant aquest any.

Enlace prensa:

http://www.men-car.com/maritimas%20general.html

https://www.facebook.com/DiarioMaritimas

Notícies
07-04-2013

Política de qualitat

MOORING & PORT SERVICES S.L., en el desenvolupament de les seves activitats de Prestació dels Serveis Portuaris d'Amarratge/Desamarratge de vaixells, ha optat per la implantació d'un Sistema de Gestió Integrat de qualitat, medi ambient i salut laboral conforme a les Normes UNE-EN ISO 9001:2008, UNE-EN ISO 14001:2004 i OHSAS 18001:2007 amb la finalitat d'integrar la qualitat i la protecció del medi ambient i la prevenció de la contaminació i prevenció dels riscos laborals en el desenvolupament de la seva gestió general.

La política de Mooring té cinc compromisos fonamentals que es defineixen al document adjunt.

Notícies
27-03-2013

Visita a l'alcalde de Barcelona

El dilluns 25 de març l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, juntament amb el primer tinent d'alcalde de la ciutat, Antoni Vives, van rebre Ignacio Berruezo, Conseller Delegat de Mooring, i Juan Madrid, Director Comercial.

La visita va ser una ocasió especial per comentar els detalls de la nostra empresa, els seus objectius, la importància del servei que ofereix al Port de Barcelona i a la ciutat.

Durant l'entrevista es van comentar els detalls de l'operativa d'amarratge, l'especialitat de la professió, les seves dificultats, així com també el procés d'implantació de Mooring al Port de Barcelona.

Notícies
20-03-2013

Bon servei d'amarratge a flotació

Les embarcacions de Mooring destinades a l’amarratge disposen de tots els requisits tècnics necessaris per dur a terme amb les millors condicions la nostra feina: potència, reviratge, bona coberta de treball i maniobrabilitat. Es tracta d’embarcacions pensades i dissenyades amb l’objectiu de donar el millor servei d’amarratge a flotació

Notícies
04-03-2013

Completada la flota

Como havíem anunciat, l'embarcació "Mooring Cuatro" ha arribat a Barcelona i s'afegeix a la flota d'embarcacions destinades al servei d'amarratge.

Amb aquesta incorporació definitiva, ara ja una realitat, Mooring completa el seu equipament per donar un millor servei als seus clients.

Notícies
18-01-2013

"Mooring Cuatro" arribarà a Barcelona

En breu Mooring Barcelona comptarà amb l’última embarcació prevista per fer el servei d’amarratge: Mooring Cuatro. Durant aquests mesos s’ha completat el seu procés de disseny i construcció. Més innovació i excel.lència en el servei als nostres clients.

Notícies
14-12-2012

L'embarcació "Mooring Dos" ja està operativa

Amb la finalitat de consolidar el servei d’amarratge al Port de Barcelona, Mooring & Port Service presenta "Mooring Dos". Una nova embarcació que ja està adscrita al servei d’amarratge i desamarratge de vaixells del Port de Barcelona i que ha fet les seves primeres operatives.

La nova embarcació té una eslora de 8,70 metres, una mànega de 3,60 i un puntal d’ 1,44 metres. Es tracta de la quarta unitat de la companyia al Port de Barcelona. Ha estat construïda a Navia (Astúries) i va ser lliurada el 22 de novembre passat.

Amb l’entrada en servei de "Mooring Dos" i de la segona embarcació, prevista al gener, Mooring & Port Service avança en la seva implantació a Catalunya.

Bon Nadal 

Notícies
02-10-2012

Full informatiu, setembre de 2012

Després de tres mesos d’operacions amb èxit, a Mooring continuem invertint per aconseguir els nostres objectius, que són aportar al Port de Barcelona:

En primer lloc, competència. Gràcies a la competència, les operacions d’amarratge han millorat substancialment en eficàcia i preu, tant per als que ens han escollir com per als que continuen treballant amb altres companyies.

Des del primer dia s’han mostrat a tots els nivells els beneficis d’un servei professional i orientat al client.

Alhora, s’han incorporat a la nostra flota 2 pick up Nissan 4 x 4 noves, per assegurar la puntualitat fins i tot en els atracaments més Ahora se han incorporado a nuestra flota 2 nuevas pick up Nissan 4X4, para asegurar la puntualidad incluso a les atracades més remotes.

Tenim en construcció 2 vaixells nous, més respectuosos amb el medi ambient, més potents, més ràpids, més eficients i amb un disseny més modern.

El primer s’incorporarà a la nostra flota el proper més de novembre, el segon ho farà al gener.

Ja hem complert tres mesos d’èxit i hem fet més de 1.500 operacions.

Com que alguns vaixells tenen problemes en la col.locació d’una escala real que els permeti l’accés al vaixell, hem incorporat escales complementàries de 9 i 12 metres de longitud, que cobriran aquestes necessitats i estan a disposició de tot el sector.

També hem incorporat a disposició dels clients i usuaris del Port de Barcelona 4 defenses pneumàtiques tipus “Yokohama” de 3,5 x 2,5 m.

Volem felicitar els nostres col.laboradors per la seva especial voluntat i dedicació.

 I finalment volem expressar el nostre agraïment a totes les persones que han confiat en nosaltres i ens han donat suport.

Continuem oberts a qualsevol suggeriment que ens pugui ajudar a millorar el nostre compromís amb el Port de Barcelona i la seva comunitat portuària.

Salutacions cordials.

La Direcció. 

Notícies
 
Notícies 2
 
Notícies 3
08-08-2012

Llançament del web de Mooring

Hola a tohom, després d’uns mesos d’activitat portuària frenètica, d’obres a les oficines, de milers de detalls per a l’obertura de la companyia, ara us presentem el nostre web. Esperem que en gaudiu!

Una forta abraçada de part de Mooring & Port Services